quel macbook choisir

Welke Mac past het best bij mij?

De Mac-notebooks bieden een hoop voordelen: een unieke stijl, een aanzienlijk vermogen en een geweldige afwerking. Door te kiezen voor een Mac blijf je binnen de Apple-familie, wat vooral interessant is als je al een iPhone/iPad hebt.

Een MacBook kiezen, blijft lastig. Twijfel je tussen de MacBook Air, de MacBook Pro of de MacBook? Hier volgen een paar tips om je te helpen bij je keuze. Als je een apparaat wilt dat perfect bij je past, dan moet je met een paar dingen rekening houden.

De MacBook Pro: de concurrentietijger

De MacBook Pro is, zoals zijn naam al doet vermoeden, het meest geschikt voor de echte professional die voor de allerbeste prestaties gaat, zware taken uitvoert en specifieke programma’s gebruikt (grafische vormgeving, foto- en videobewerking…), vooral wat betreft de 15-inch.

Als je een notebook wilt kopen voor een veelzijdig gebruik, van het bewerken van documenten, foto’s en video’s tot het spelen van videogames, dan is de MacBook Pro uitermate geschikt. Hoge prestaties en een snelle processor zijn gegarandeerd.

De MacBook Air: de nomade

De MacBook Air is ideaal voor multimedia en om documenten te bewerken. Hij is vooral bedoeld voor studenten en mensen die veel onderweg zijn. Een bijna exclusief nomadenbestaan voor de notebook, zeg maar. Hij heeft voldoende in huis om efficiënt Office-taken uit te voeren of om van tijd tot tijd foto’s/video’s te bewerken.

Verfijnd ontwerp en lichtgewicht zijn de voornaamste pluspunten.

De MacBook: zo licht als een veertje

De MacBook is bedoeld voor gebruikers die vaak onderweg zijn en alles bij de hand willen hebben. Het is een ultradraagbare en volledig stille computer. Van alle eerdere modellen is de MacBook het dunst, lichtst en zuinigst.

Het feit dat hij slechts één USB-C poort heeft, kan een beperking zijn voor professionals, maar niet voor de echte nomade die alleen het broodnodige bij zich hoeft te hebben. De opslagruimte, die tegenwoordig twee keer zo groot is als die van andere series, is een overtuigend pluspunt.

Heb je je keuze gemaakt? Breng ons dan een bezoek!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.