8 verborgen functies op je iphone

Je iPhone beschikt over een aantal zeer handige functies, waarvan je het bestaan misschien nog niet wist. Je kunt er niet alleen waardevolle tijd mee besparen, maar ook  de levensduur van je smartphone en batterij mee verlengen. Het doel van dit artikel is om je hier meer over te vertellen.
De andere trucjes in deze lijst zijn gewoon leuk om te weten voor het dagelijks gebruik van je mobiele telefoon. 

De handige iPhone-trucjes

1. De selectiecursor verplaatsen als je aan het typen bent

Je hoeft hiervoor alleen maar  de spatiebalk ingedrukt te houden. Je toetsenbord verandert dan in een touchpad. Zo kun je precies de cursor plaatsen daar waar je hem wilt hebben in je tekst!

2. Video’s opnemen in 4K

Wist je dat vanaf versie 6S elke iPhone video’s kan opnemen in 4K? Je hoeft dus niet de allernieuwste iPhone 11 Pro te hebben. Je telefoon is standaard ingesteld op 1080p 30 frames per seconde, licht formaat, maar toch van goede kwaliteit. Ga voor het opnemen in 4K naar Instellingen, vervolgens naar het menu  Camera en tot slot naar Formaat

3. Geluid harder zetten op je iPhone

Je kunt het geluid op je iPhone harder zetten dan de maximale stand.

  • Begin met het afspelen van een nummer en zet het volume op maximale stand.
  • Ga naar ‘Instellingen’ en vervolgens naar het menu ‘Muziek‘.
  • Selecteer ‘Equalizer‘.
  • Gebruik de modus ‘Laat op de avond‘.

4.Alle actieve apps sluiten

Je kunt alle actieve apps bekijken door twee keer op de knop ‘Home’ te klikken. Om ze te sluiten, hoef je alleen maar boven te swipen.

5. Je iPhone sneller opladen

Wil je je iPhone sneller opladen? Zet je telefoon dan in de vliegtuigmodus en zie hoe de batterij in sneltreinvaart oplaadt.

6. Het 6-cijferige wachtwoord wijzigen in een alfanumerieke code

Ga naar Instellingen en vervolgens naar het menu Touch ID. Selecteer de optie ‘Toegangscode’ en vervolgens ‘Wijzig toegangscode’. Je moet hier een code invoeren. Selecteer ‘Toegangscodeopties‘ en vervolgens ‘Aangepaste alfanumerieke code‘.

Grappige en bijzondere trucjes

7. Een selfie maken met je oordopjes

Maak je graag selfies? Gebruik de oordopjes van je iPhone om een foto te maken. Bedien de camera  met behulp van de volumeknop van je oordopjes. Dag met die genânte momenten en rare kronkels!

8. Je telefoon schudden om te annuleren

Heb je een foutje gemaakt? In plaats van je telefoon geïrriteerd weg te gooien, kun  je hem licht schudden om terug te keren naar de vorige taak.

Wil je graag al deze verborgen functies uitproberen? Kijk dan hier:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.